vaše nejlepší ubytování!?
úplně ideální je si nalovit, jednu dovolenou na Rhodosu jsme jedli denně ryby co jsem harpunoval(ale teda bylo za tím několik hodin denně ve vodě).
Letos na Korfu jsem chytil asi 24 krabů jenže tam to je u letiště hrozně jednoduché..
my, co spíme po letištích, chytnem u letiště leda vlka. Ten je občas taky vydatnej na několik dnů....
Ginger Royal Suite v Tančícím domě.
Úžasně romantický zážitek – výhled z vany přímo na Pražský hrad.
Hotel Ještěd.
Připadala jsem si jako pasažérka na palubě vesmírné rakety.
Self-drive v Namibii, Botswaně a Zimbabwe se spaním ve střešních stanech.
Téměř každý večer před ulehnutím nezapomenutelné pozorování Mléčné dráhy, doprovázené zvuky divoké přírody.
berda: Hotel Ještěd.
"Připadala jsem si jako pasažérka na palubě vesmírné rakety". - Skvěle popsáno, přesně ten stejný dojem jsme měli, když jsme tam letos v červnu měli 1 noc, byl to dárek k narozeninám. Dokonce jsme měli na WC i WC štětku ve tvaru hotelu Ještěd. Rozhodně doporučuji, alespoň na tu jednu noc, je to fakt zážitek.
brumak: Vtip se štětkou neznám, sem s ním.
Dodnes mě mrzí, že jsem si tu štětku nevyfotila, když pokoj a vlastně celý Ještěd jsem fotila hodně.
to neni vtip se štětkou, jen jsem si vzpomněl na Dr. Bubna, jak vždycky povídal, že v Liberci sex probíhá stylem "strč mi ho tam Ještěd"...ale to je off-topic
se štětkou by tam musel být zážitek pokud by teda byla romantička :)
Mě ten Ještě láká strašně dlouho ale ty ceny mi přijdou přepal. Ale asi prázdno nemají tak si můžu stěžovat led tak na lampárně.
Za mě letošní ubytko v Angkor Heart Bungalows v Siem Reap .. malá útulná a skromná chatka a vlastním bazénem a absolutním soukromým, obklopená zelení a zvuky přírody s neskutečně úslužným, ochotným a usměvavým personálem ... u mě to není jen o tom ubytování samotném, musím to mít spojené s nějakým výjimečným zážitkem a tady to kliklo všechno od A do Z a cena za osobu a noc byla 500,-
Taky nejsem spender, v 99% se vejdu do 100€/noc za pokoj pro dva - tady se pak pozná value for money, když to stojí za to. Moje nejlepší ubytko bylo asi Chateau Fombrauge u Bordeaux. Udělal sem romantickej narozeninovej víkend pro přítelkyni, dojeli jsme vlakem do St. Emilion a odtud je to do toho Chateau asi hoďku pěšky kolem různých vinic, cestou se dá občerstvovat :-) Zámeček je skvělej, má jen pár pokojů, v ceně je snídaně a tour s ochutnávkou, lahve (od různých výrobců) jdou koupit od 5 do stovek eur a posadit se dá na různých místech kolem zámečku nebo ve vinicích. Dokonce je pár desítek minut pěšky i restaurace. Kdybych potřeboval někdy na nějakou zapůsobit, jedu tam znovu :-) Nehledě na krásu kolem Emilionu, popřípadě Arcachonu na druhou stranu od Bordeaux.
No jestli jezdíš do Bordeaux pít bílý víno, tak pozor, aby nerozuměla vínům víc, než ty :-)
Hanka K napsal(a):Za mě letošní ubytko v Angkor Heart Bungalows v Siem Reap .. malá útulná a skromná chatka a vlastním bazénem a absolutním soukromým, obklopená zelení a zvuky přírody s neskutečně úslužným, ochotným a usměvavým personálem ... u mě to není jen o tom ubytování samotném, musím to mít spojené s nějakým výjimečným zážitkem a tady to kliklo všechno od A do Z a cena za osobu a noc byla 500,-
kráása, uplně můj styl. Máš ještě najaké podobné tipy na takové chajdalupky?
Chateau Mcely , Česko – za mě dokonalá očista duše i těla. Vlastně i peněženky...
jinak to dále budou typy luxusních resortů, kde se více dbá na soukromí, než samotný luxus.
Za mě jedno z nej bylo River Kwai Jungle Rafts. Super místo na relax když nechceš nic řešit a jenom vypnout, vykoupat se v řece. Žádná elektřina, večer petrolojeka jako zdroj světlo, milý personál.
nucene premisteny brumak napsal(a):No jestli jezdíš do Bordeaux pít bílý víno, tak pozor, aby nerozuměla vínům víc, než ty :-)
Haha dobrej postřeh.. vzali sme 2 lahve, jedno červené místní (20€) a jedno bíle někde z okolí za 5€ :D Budget byl napnutej :D
firefly+ napsal(a):berda: Hotel Ještěd.
"Připadala jsem si jako pasažérka na palubě vesmírné rakety". - Skvěle popsáno, přesně ten stejný dojem jsme měli, když jsme tam letos v červnu měli 1 noc, byl to dárek k narozeninám. Dokonce jsme měli na WC i WC štětku ve tvaru hotelu Ještěd. Rozhodně doporučuji, alespoň na tu jednu noc, je to fakt zážitek.
WC štětky jsem si nevšimla, možná tam byla, možná ne :-) ale měli jsme na stěně technický výkres vysílače.